manu
Winkelwagen
Badkamer ventilator - Vent-Axia Supra 100HT - Met timer en vochtsensor

Badkamer ventilator - Vent-Axia Supra 100HT - Met timer en vochtsensor

€ 93,96

Buisventilator - 1400 m3/h - voor in kanaal - 250mm

Buisventilator - 1400 m3/h - voor in kanaal - 250mm

€ 183,68

Buisventilator - 350 m3/h - voor in kanaal - 125mm

Buisventilator - 350 m3/h - voor in kanaal - 125mm

€ 76,44

Vent-Axia MUTE 100 HTN badkamerventilator Ø100mm - Standaard - 77m³/h - met timer en vochtsensor

Vent-Axia MUTE 100 HTN badkamerventilator Ø100mm - Standaard - 77m³/h - met timer en vochtsensor

€ 86,97

Subtotaal € 441,05

Verzending gratis

Totaal excl. btw € 364,50

BTW € 76,55

Totaal incl. btw € 441,05

Menu

VentiDirect.nl Nieuws Een flexibele ventilatieslang onmisbaar geworden

Een flexibele ventilatieslang onmisbaar geworden

De meeste mensen denken dat ventileren alleen maar nodig is in de zomer als het warm is. Ventileren is echter ook belangrijk in de winter. Als het koud is produceren we namelijk veel meer vocht dan normaal. Dit kan ervoor zorgen dat er schimmel groeit in huis. Ventileren is dus ook in de winter zeer belangrijk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer huishoudens kiezen voor flexibele ventilatieslangen. Flexibele ventilatieslangen zijn buigbaar in verschillende richtingen. Hierdoor zijn ze geschikt en passend voor iedere klus. Er zijn verschillende soorten ventilatieslangen die u kunt kiezen, maar welke verschillende soorten ventilatieslangen zijn er eigenlijk? En hoe werkt een ventilatieslang? In deze blog geven we uitgebreid antwoord op deze vragen.  

Flexibele ventilatieslangen van verschillende materialen en diameters

De ventilatieslangen van VentiDirect zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en diameters. Hierbij kunt u denken aan ventilatieslangen van aluminium, kunststof en RVS. Omdat de flexibele ventilatieslangen beschikbaar zijn in verschillende diameters, vindt u altijd de beste oplossing voor uw ventilatieprobleem. Of het nu gaat om luchtbehandelingsinstallaties, warmte-terugwin-units of mechanische ventilatiesystemen, een flexibele ventilatieslang is de perfecte oplossing. VentiDirect beschikt over een breed assortiment aan verschillende soorten flexibele ventilatieslangen. De mogelijkheden zijn oneindig. Hierdoor vindt u altijd een flexibele ventilatieslang die perfect aansluit op uw behoeften. 

Hoe werkt een flexibele ventilatieslang?

Er zijn verschillende manieren om te ventileren. Een uitstekende ventilatie kan gerealiseerd worden door gebruik te maken van een ventilatieslang. Een ventilatieslang is flexibel en eenvoudig te plaatsen. Hierdoor kunt u precies bepalen waar de slang komt te liggen. Met de ventilatieslangen van VentiDirect is geen hoek onbereikbaar. Ventileren met een slang is dus erg handig. Maar hoe werkt een flexibele ventilatieslang eigenlijk? De slang zorgt voor een ventilatiekanaal. Door de ventilatieslang in de gewenste richting te plaatsen, zorgt u voor een eenvoudige en efficiënte manier van ventileren. Ventilatieslangen zijn geschikt voor ronde of ovale aansluitingen en verbindingen. Een flexibele ventilatieslang is eenvoudig zelf te monteren.